IZJAVA O ZASEBNOSTI

Valentina Češnjevar se zavedam pomena vaše zasebnosti, zato si prizadevam varovati zaupnost osebnih podatkov svojih uporabnikov. Namen moje Izjave o zasebnosti je, da vas obvestim o svoji politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna na dnu vsake spletne strani tega spletnega mesta.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto Valentine Češnjevar lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa morate vnesti svoje osebne podatke, na primer naslov e-pošte, ime, domači ali službeni naslov, telefonsko številko in drugo, zato da bom lahko izvedla vaše naročilo ali zahtevo. Osebne podatke morate posredovati v naslednjih primerih:

- pri uporabi kontaktnih spletnih obrazcev,
- pri uporabi prijavnih spletnih obrazcev,
- pri sodelovanju v naših spletnih raziskavah,
- v primeru vaše zahteve po vključitvi v e-poštni ali kakšen drug imenik.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij imate uporabniki sami. Pridobljene kontaktne informacije uporabljam za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno ali ko uporabnik to sam želi. Kadar koli lahko prekličete dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov. V tem primeru bom storila vse potrebno za takojšnjo izpolnitev vaše zahteve.

Uporaba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke uporabljam za izvedbo vašega naročila ali zahteve ter za komunikacijo z vami: za odgovor na vaše vprašanje, za posredovanje trženjskega gradiva ali obvestil.
Osebne podatke in kontaktne informacije bom uporabljala le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Vedno vas bom predhodno obvestila o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bom kontaktirala za pridobitev soglasja.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bom posredovala nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujem pa si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnim in zagotovim skladnost z zakonom, izpolnim zakonske zahteve, uporabim podatke v pravnih postopkih ali zaščitim pravice in svojo lastnino ali mojih strank.

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije

Spletno mesto Valentine Češnjevar uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo mojih spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku mojih spletnih strani ni treba več vnašati.

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov.

Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom Valentine Češnjevar. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika ali tukaj. Piškote uporabljam izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirala vašim željam.

Spletno mesto Valentine Češnjevar zbira tudi podatke o vaši uporabi spletnega mesta in spletnih storitev. Z mojim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega brskalnika pridobim informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste me poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberem informacije o tem, katere spletne strani si ogledate in katere povezave kliknete, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedete na mojih spletnih straneh. Poleg tega zbiram običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest.

Piškotki, ki jih uporablja naša stran

Izvor piškotka: StatCounter analitični piškotek
Ime piškotka: is_unique
Trajanje piškotka: 5- let
Opis piškotka: Uporablja se za ugotavljanje analize prometa na spletni strani oz. statistike obiskanosti. V piškotu niso shranjeni nikakršni osebni podatki obiskovalca.

Tukaj lahko zavrnete ali odobrite StatCounter Anlaytics piškotek.

Sprememba Izjave o zasebnosti

Izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena novembra 2016. To izjavo lahko občasno posodobim skladno s spremembami mojih storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bom objavila na tem mestu in posodobila datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bom obvestila na vidnem mestu oziroma z neposrednim obvestilom.

Vaša vprašanja in predlogi

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših osebnih informacij, vas prosim, da mi jih posredujete preko spletnega obrazca.

E-PRIJAVA

 

"Glasba je lirična pajčevina med srcem in možgani" - M. Krleža